skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kali Uchis – Moonlight

Η Kali Uchis κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το επερχόμενο album της, “Red Moon in Venus”!

Τίτλος τραγουδιού“Moonlight”

Καλλιτέχνης: Kali Uchis

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Levin, Karly Loaiza, Magnus Høiberg

Εταιρεία: Geffen Records

Από το LP: “Red Moon in Venus”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Kali Uchis λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της ευχαρίστησης, τα τραγούδια της μεταφέρουν τις ομορφιές της ζωής μέσα από πολύτιμες κοινοτοπίες. Το “Moonlight”, το πιο πρόσφατο single από το επερχόμενο studio album της τραγουδίστριας, με τίτλο “Red Moon in Venus”, που διαμορφώθηκε σύμφωνα με την ιδέα του εξαιρετικά Καρκίνου ότι “το ματωμένο φεγγάρι μπορεί να στείλει τα συναισθήματά σας σε μια περιστροφή”, ακολουθεί αυτή την παράδοση.

Πάνω σε αυτό, στρέφει την προσοχή της στην ευδαιμονία των κοινών δονήσεων με έναν εραστή: “I just wanna ride/Get high in the moonlight”, ψιθυρίζει, μια κομψή εκδοχή της κλασικής φράσης “this and a blunt”. Το τραγούδι μας μεταφέρει σε αυτόν τον χώρο της φευγαλέας απόλαυσης: Στο αναπνευστικό της φαλτσέτο, η Uchis αιωρείται ανάμεσα σε γραμμές και στα αγγλικά και στα ισπανικά, καθώς εκφράζει μια ακομπλεξάριστη ικανοποίηση. Σαν να καπνίζεις με κάποιον που αγαπάς, το τραγούδι είναι μια απλή εμπειρία που αισθάνεται υπέροχη.

Όσον αφορά την επικείμενη, δισκογραφική της δουλειά, αυτή θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου μέσω των Geffen κι EMI Records.

Kali Uchis - Moonlight

Back To Top