skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Karol G – La Vida Es Una (from “Puss in Boots: The Last Wish”)

Η Karol G ερμηνεύει το τραγούδι “La Vida Es Una” για το soundtrack της ταινίας “Puss in Boots: The Last Wish”

Τίτλος τραγουδιού: “La vida es una

Καλλιτέχνης: Karol G

Μουσική / Στίχοι: Carolina Giraldo Navarro, Daniel Oviedo, Keityn

Εταιρεία: Back Lot Music/Universal Studios Music

Από το LP: “Puss in Boots: The Last Wish”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

H Κολομβίανα super-star, Karol G κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “La Vida Es Una”, που είναι και το πρώτο του τραγούδι για το soundtrack της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων: “Puss in Boots: The Last Wish”. Πρόκειται για μια συγραφική δημιουργίας της ίδιας σε συνεργασία με τους Daniel Oviedo και Keityn και παραγωγή του Ovy On The Drums.

Το τραγούδι είναι ένας διασκεδαστικός συνδυασμός pop και reggaetón με νότες ισπανικής κιθάρας που προσκαλεί τους ακροατές να διασκεδάσουν και να ζήσουν χαρούμενα.

Η πρωτότυπη ταινία των Universal Pictures και DreamWorks Animation έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι πρωταγωνιστικές φωνές θα είναι αυτές των Antonio Banderas και Salma Hayek Pinault. Το soundtrack περιλαμβάνει τo original score της ταινίας που συνέθεσε ο Heitor Pereira καθώς επίσης και τα αυθεντικά τραγούδια “Fearless Hero” που ερμηνεύει ο Antonio Banderas, το “Por Que Te Vas” που ερμηνεύει ο Gaby Moreno, καθώς και μια διασκευή στο “The End” των The Doors που ερμηνεύει ο Navarro.

Karol G - La Vida Es Una (from "Puss in Boots: The Last Wish")

Back To Top