skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kasabian – CHEMICALS

Οι Kasabian παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “CHEMICALS”!

Τίτλος τραγουδιού: “CHEMICALS”

Καλλιτέχνης: Kasabian

Μουσική / Στίχοι: Sergio Pizzorno

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “The Alchemist’s Euphoria”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Πριν από τις μαζικές συναυλίες τους με τον Liam Gallagher στο Knebworth αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Kasabian κυκλοφόρησαν το “CHEMICALS”, το τρίτο single από το πολυαναμενόμενο νέο τους album “The Alchemist’s Euphoria”, που θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου από την Columbia Records.

Ένας παλλόμενος ύμνος με κιθάρα και το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε το συγκρότημα για το album, το “CHEMICALS” είναι μια συναρπαστική pop δημιουργία που γράφτηκε από τον Serge Pizzorno και σε παραγωγή Serge και Fraser T Smith, με μίξη από τον Spike Stent.

“Εγώ λέω στον εαυτό μου ότι θα είναι εντάξει”, είπε ο Serge για το τραγούδι. “Ήταν εγώ που έβλεπα τον εαυτό μου εκείνες τις λίγες εβδομάδες που ξεκίνησαν όλα. Είναι το μέλλον που θα πω σε αυτό το άτομο: ‘Αυτό είναι σκατά, αλλά μην ανησυχείς, θα βελτιωθεί.’ Οπότε το να έχεις ένα τραγούδι για να μιλάς στον εαυτό σου είναι καθολικό, νομίζω. Όλοι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις επιπλοκές, το χάος και τη θνησιμότητα της ζωής”.

Για το νέο album, ο Serge προσθέτει: “Ένα πράγμα για αυτόν τον δίσκο που τον νιώθω πάνω από τους άλλους, είναι ότι σίγουρα αισθάνομαι σαν ένα σώμα δουλειάς που 

ανήκει μαζί. Ήταν μια όμορφη στιγμή στο να το ακούω σαν ένα τραγούδι. Νομίζω ότι ξεχωρίζει από τα επτά album μας…”

Kasabian - CHEMICALS

Back To Top