skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katerine Duska – Call me Nyx

Η Katerine Duska παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της  με τίτλο “Call me Nyx”!

Τίτλος τραγουδιού“Call me Nyx

Καλλιτέχνης: Katerine Duska

Μουσική/Στίχοι: Beck, Remi Kabaka Jr., Damon Albarn

Εταιρεία: Minos EMI

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Η Katerine Duska, η εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2019, κυκλοφόρησε ένα ολοακίνουριο τραούδι με τίτλο “Call Me Nyx”, από το επερχόμενο ομότιτλο concept EP που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021, αποτελεί μια ωδή στη νύχτα, έναν ύμνο στην μεταμόρφωση, που μιλάει για το πώς κάνεις τον πόνο την μεγαλύτερη σου δύναμη.

“Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου, την τρελή μου ομάδα ανθρώπων που με υποστηρίζει στη δημιουργία οποιασδήποτε άγριας ιδέας, όπως το γράψιμο ενός τραγουδιού για την αϋπνία και τη νυκτοφιλία, για παράδειγμα (lol). Πέρα από τα αστεία, αυτό το τραγούδι μοιάζει με έναν ύμνο υπερήρωα. Είναι μια ωδή στην μεταμόρφωση, μιλά για το να μπαίνεις στο δέρμα μέσα στο οποίο είσαι πιο περήφανος και να κάνεις τον πόνο σου τη μεγαλύτερη δύναμή σου. Ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζεστε θεραπεία, λέω: «Κράτησε με, κράτησε με τη νύχτα», έγραψε η Duska σε συνοδευτικό της μήνυμα στα social media της.

«Το έγραψα σε μια περίοδο όπου πολύ απλά δεν κοιμόμουν. Είχε τα σκοτάδια της, και για μένα αυτό το τραγούδι ήταν κάτι σαν ξόρκι», δήλωσε η ίδια.

Μέσα στο 2020, η Duska κυκλοφόρησε δύο συνεργασίες με τον Leon of Athens, το “Άνεμος”

και το “Communication”. Ακολούθησε η κυκλοφορία του solo single της, “Sanctuary” ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο “Retrograde”, μια διασκευή του Πέτρου Κλαμπάνη στο ομότιτλο τραγούδι του James Blake.

Katerine Duska - Call me Nyx

Back To Top