skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katy Perry – Roulette

Katy Perry

Η εκκεντρική κι απαστράπτουσα Katy Perry μας συστήνει το τραγούδι της “Roulette”!

Τίτλος τραγουδιού: “Roulette”

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Ferras, Katy Perry, Max Martin, Ali Payami, Shellback

Από το album: “Witness”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στα album charts του Καναδά, της Ισπανίας και των Η.Π.Α., ο νέος δίσκος της Katy Perry, “Witness”, συνεχίζει να μας εκπλήσσει διαρκώς με τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτόν. Τα singles “Chained to the Rhythm, “Bon Appétit και “Swish Swish έχουν ήδη λάβει μία αξιοπρεπή θέση τόσο στα charts, όσο και στις playlists του κοινού, ενώ το “Roulette” ήρθε για να διασχίσει με τη σειρά του μία αντίστοιχη πορεία.

Με την τύχη της παίζει η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια, η οποία ρίχνει τα “τείχη” εξαιτίας της επιστροφής του πρώην συντρόφου της και αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της, ξεκινώντας από μία βόλτα στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Για όλα αυτά τραγουδάει μέσα από το up-tempo, pop anthem, “Roulette”, η Katy Perry. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Ferras, Katy Perry, Max Martin, Ali Payami και Shellback.

Αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, η Perry ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία της “Witness: The Tour”. Συνολικά 85 σταθμοί περιλαμβάνονται στην φετινή περιοδεία της, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση του πιο πρόσφατου δίσκου της. Αξίζει να σημειωθεί πως 1$ από κάθε εισιτήριο θα αποταμιεύεται ώστε να δοθεί στο πρόγραμμα νέων “Boys & Girls Clubs of America”.

Katy Perry - Roulette

Back To Top