skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Keedron Bryant – U GOT THIS

Ο Keedron Bryant στο νέο του single, “U GOT THIS”!

Τίτλος τραγουδιού“U GOT THIS

Καλλιτέχνης: Keedron Bryant

Μουσική / Στίχοι: Kira S. Pullen, Dem Jointz, Cristi “Stalone” Gallo

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο νεαρός Keedron Bryan είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του τραγούδι μέσω της Warner Records. Μπορεί η αρχή της καριέρας του να σημειώθηκε εν μέσω μίας τεταμένης περιόδου, όπου όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως και ιδίως στην Αμερική μάχονταν για τα δικαιώματα των Μαύρων μέσω του κινήματος #BlackLivesMatter, ο ίδιος όμως κατάφερε μέσα από τη μουσική του και συγκεκριμένα μέσω του single “I Just Wanna Live” να ανθίσει και να εξελιχθεί.

Έτσι, λοιπόν, δύο μήνες μετά από την εν λόγω κυκλοφορία το φως της δημοσιότητας βλέπει το ολοκαίνουριο “U GOT THIS”. Πρόκειται για μία όμορφη, mid-tempo δημιουργία, βασισμένη στα ρυθμικά beats και τα R&B ηχοχρώματα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Kira S. Pullen, Dem Jointz και Cristi “Stalone” Gallo, ενώ την programming του ανέλαβε ο Dem Jointz.

Όλα αυτά οδήγησαν στον Bryant στο να κυκλοφορήσει το πρώτο του E.P. με τίτλο “I Just Wanna Live”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου. Οχτώ συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται σε αυτό το εγχείρημα, όπως επίσης κι εμφανίσεις των Lucky Daye, Andra Day, IDK, αλλά και της οικογένειας του Bryant.

Keedron Bryant - U GOT THIS

Back To Top