skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Keep Shelly in Athens – Upside Down

Οι Keep Shelly in Athens κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Upside Down”!

Τίτλος τραγουδιού“Upside Down

Καλλιτέχνης: Keep Shelly in Athens

Μουσική/Στίχοι: Panagiotis Tsiakalos

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του single τους, “Nothing Like Them”, τον περασμένο Δεκέμβριο, οι δικοί μας Keep Shelly in Athens είναι ξανά στο προσκήνιο με νέο υλικό.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Upside Down”, που σε αντίθεση με το προηγούμενο anthem του, το chillwave duo επιλέγει περισσότερες electro αναφορές αντί των soul στοιχείων. Οι RΠЯ και Jessica Bell, τα μέλη που απαρτίζουν το duo, δημιουργούν μία ατμοσφαιρική διάθεση με τα synths να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τον Παναγιώτη Τσιάκαλο. Ακόμα, το duo συνόδευσε το single με ένα ενδιαφέρον art-pop εξώφυλλο, με το οποίο δηλώνουν και τη νέα τους πρόταση στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ήδη από το γνωστό στο ελληνικό κοινό duo έχουμε απολαύσει ουκ ολίγες δημιουργίες, βασισμένες όλες στα chillwave και dream-pop στοιχεία. Μπορεί οι Keep Shelly in Athens να έχουν τροποποιήσει το line-up τους και πλέον να αποτελούνται από τους RΠЯ και Jessica Bell, ωστόσο το κοινό παραμένει πιστό σε κάθε νέο τους βήμα.

Keep Shelly in Athens - Upside Down

Back To Top