skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kehlani – Already Won

Η R&B, pop τραγουδίστρια από την Αμερική, Kehlani, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Already Won”.

Τίτλος τραγουδιού“Already Won”

Καλλιτέχνης: Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Kehlani

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα, R&B pop τραγουδίστρια και στιχουργός Kehlani κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον… φιλόδοξο τίτλο “Already Won”, σε παραγωγή Milli Beatz. Φαίνεται πως το 2017, ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά για την τραγουδίστρια, αφού σηματοδοτήθηκε από την κυκλοφορία του ντεμπούτο album της, καθώς και από σημαντικές συνεργασίες.

Τον Ιανουάριο, η Kehlani κυκλοφόρησε την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά, με τίτλο, “SweetSexySavage”, από την Atlantic Records -την δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται. Το πρώτο αυτό album της, περιλάμβανε μια γενναιόδωρη tracklist, 17 τραγουδιών, ανάμεσα στα οποία τα “Undercover” και “CRZY”. Λίγους μήνες αργότερα, η Kehlani συμμετείχε στο πέμπτο album του Calvin Harris, με τίτλο “Funk Wav Bounces Vol.1” και συγκεκριμένα στο τραγούδι “Faking It”, μαζί με τον Αμερικανό rapper, Lil Yachty.

Το ολοκαίνουριο “Already Won”, έρχεται έναν μήνα μετά την κυκλοφορία ενός one-off single, με το όνομα “Honey”. Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι, με σταθερό ρυθμό, στο οποίο η Kehlani, τιμά κατά κάποιον τρόπο την διαδρομή της, υπενθυμίζοντας στον εαυτό της τα όσα έχει καταφέρει και πως δεν πρέπει να αγωνιά για τις αλλαγές της ζωής, αλλά και να μένει ταπεινή κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού. “Thankful that I found my groove/ And I’m humble but I got the juice”, ραπάει η Kehlani, ενώ αφιερώνει και έναν στίχο στην υποψηφιότητά της για τα βραβεία Grammy, “I’m nominated for a Grammy, AMAs, and BET Awards/ Man, what an honor/ Never dreamed I’d do all this before/ But you can’t put a worth up on my art”.

Kehlani - Already Won

Back To Top