skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Keith Urban – Wild Hearts

Το δεύτερό του τραγούδι για το 2021 κυκλοφόρησε ο Keith Urban, με τίτλο “Wild Hearts”!

Τίτλος τραγουδιού: “Wild Hearts

Καλλιτέχνης: Keith Urban

Μουσική / Στίχοι: Keith Urban, Eric Paslay, Jennifer Wayne, Brad Tursi

Εταιρεία: Hit Red Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από τη συνεργασία του με τους Breland και Nile Rodgers για το τραγούδι “Out the Cage”, ο Νεοζηλανδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Keith Urban, είναι απασχολεί ξανά τη μουσική κοινότητα με ένα νέο single.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Wild Hearts”, μέσα από το οποίο μιλά για το τατουάζ με τον αετό που έχει στην πλάτη του και τον φοίνικα στο χέρι του. Το αυτοβιογραφικό αυτό single, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφουν οι Keith Urban, Eric Paslay, Jennifer Wayne και Brad Tursi, είναι εδώ για να αφυπνίσει τους πιο αδρανείς ώστε να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το τραγούδι είναι βασισμένο στα country-rock στοιχεία, ενώ οι δυναμικές κιθάρες χαρακτηρίζουν το σύνολό του.

Μάλιστα, σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram, ο Urban αφιέρωσε το τραγούδι σε μία ορισμένη ομάδα ανθρώπων, αναφέροντας: “Σε όλους όσους έχουν χαθεί, που στην πραγματικότητα δεν είναι χαμένοι, αυτό το τραγούδι είναι για εσάς. Είμαστε ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ”.

Ο Keith Urban πρόσφατα κυκλοφόρησε το ενδέκατο studio album του, με τίτλο “The Speed of Now Part 1”, το οποίο βάσει των πωλήσεων και των streams του αναδείχθηκε “χρυσό”.

Keith Urban - Wild Hearts

Back To Top