skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kele Okereke – Between Me and My Maker

Ακούστε το νέο τραγούδι του πρώην frontman των Bloc Party, Kele Okereke!

Τίτλος τραγουδιού“Between Me and My Maker”

Καλλιτέχνης: Kele Okereke 

Μουσική / Στίχοι: Kele Okereke

Εταιρεία: KOLA Records

Από το LP: “2042”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ο πρώην frontman των Bloc Party, Kele Okereke ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο album του που θα έχει τίτλο “2042” τον περασμένο μήνα και μια προεπισκόπηση του δίσκου ήρθε με το lead track, “Jungle Bunny”. Αυτή είναι και η πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιστή μετά από το soundtrack «Leave To Remain» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Γενάρη αλλά και το solo album του 2017, «Fatherland».

Τώρα, ο Okereke προσφέρει ένα δεύτερο δείγμα από το νέο LP του, με ένα glam rock τραγούδι. Το “Between Me and My Maker” ανοίγει με παραμορφωμένη κιθάρα και παλαμάκια, πριν ο τραγουδιστής ερμηνεύσει το στίχο: “The butterfly lands on my palm and starts to speak to me”.

“Το “Between Me and My Maker” είναι ένας διαλογισμός που τροφοδοτείται από τη φύση της ζωής, της αγάπης και του θανάτου», δήλωσε ο Okereke για την έμπνευση πίσω από το τραγούδι. “Οι στίχοι περιγράφουν μια παραμυθένια βόλτα στον υπόκοσμο όπου ο ήρωας έρχεται σε επαφή με κάτι θεϊκό”.

Το “2042” θα περιλαμβάνει επίσης και τα τραγούδια: “Ocean View”, “Natural Hair” και “Ceiling Games” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Kele Okereke - Between Me and My Maker

Back To Top