skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kelly Clarkson – Christmas Isn’t Canceled (Just You)

Το πρώτο, χριστουγεννιάτικο single για το 2021 είναι εδώ από την Kelly Clarkson, με τίτλο “Christmas Isn’t Canceled (Just You)”!

Τίτλος τραγουδιού“Christmas Isn’t Canceled (Just You)

Καλλιτέχνης: Kelly Clarkson

Μουσική / Στίχοι: Jessi Collins, Jason Halbert, Kelly Clarkson

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “When Christmas Comes Around…”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Για ακόμη μία φορά τα Χριστούγεννα γίνονται θέμα ερμηνείας της Kelly Clarkson, απλώς στην πιο ολοκληρωμένη μορφή. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που εδώ και 19 χρόνια μάς προσφέρει μοναδικές δημιουργίες, είναι ξανά στις επάλξεις με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Christmas Isn’t Canceled (Just You)” κι αποτελεί το πρώτο, χριστουγεννιάτικο single που απολαμβάνουμε το 2021.

Μελωδικό, “ανεβαστικό” και με μηνύματα σχετικά με τον έρωτα είναι το νέο αυτό τραγούδι, το οποίο αποδίδει άψογα η Kelly Clarkson και διατίθεται μέσω των ψηφιακών πλατφορμών από τις 23 Σεπτεμβρίου. Στη μουσική και τους στίχους του “Christmas Isn’t Canceled (Just You)” συναντάμε τους Jessi Collins και Jason Halbert, καθώς και την ίδια την τραγουδίστρια.

Το τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο studio album της Clarkson, με τίτλο “When Christmas Comes Around…” που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου μέσω της Atlantic Records. Η Clarkson επιδίωξε να δοκιμαστεί στις διασκευές γνώριμων, χριστουγεννιάτικων δημιουργιών, ενώ στο τελικό εγχείρημα θα απολαύσουμε κι ολοκαίνουρια τραγούδια. Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας οι Jason Halbert, Joseph Trapanese, Chris Stapleton και Jesse Shatkin.

Kelly Clarkson - Christmas Isn't Canceled (Just You)

Back To Top