skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kelly Finnigan – Santa’s Watching You

Ο Kelly Finnigan, η φωνή των αγαπημένων Monophonics παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικό τραγούδι του “Santa’s Watching You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Santa’s Watching You”

Καλλιτέχνης: Kelly Finnigan

Μουσική / Στίχοι: Albert Townsend, Kelly Finnigan

Εταιρεία: Colemine Records

Από το LP: “A Joyful Sound”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Kelly Finnigan, η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, που έχει ξεχωρίσει για την αστείρευτη ενέργειά του και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album και μάλιστα Χριστουγεννιάτικό! Το album θα έχει τίτλο “Α Joyful Sound” και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου μέσω της Colemine Records.

Το “A Joyful Sound” είναι ένα soul classic με όλα τα στοιχεία ενός κλασικού δίσκου R&B, αλλά με μια χαρούμενη γιορτινή πινελιά. Με ένα all-star υποστηρικτικό cast από τη σύγχρονη soul σκηνή, αυτός ο δίσκος είναι πραγματικά οικογενειακή υπόθεση με τoν Kelly στο τιμόνι. Συμμετέχουν μέλη των Durand Jones & The Indications, The Dap-Kings, Ghost Funk Orchestra, Thee Sinseers, Orgone, Ikebe Shakedown, Jason Joshua & The Beholders, The True Loves, Neal Francis, Jungle Fire, Delvon Lamarr Organ Trio, Ben Pirani, The Jive Turkeys, The Ironsides, The Harlem Gospel Traveller, Rudy De Anda, Alanna Royale και σαφώς των Monophonics! Είναι εμπνευσμένο από δίσκους όπως το “Soul Christmas” των Atlantic, το “A Christmas Gift For You” του Phil Spector και το “Peace” των Rotary Connection.

Το πρώτο δείγμα του album είναι το “Santa’s Watching You”, που συνέγραψε ο ίδιος ο Finnigan με τον Albert Townsend.

Αυτή είναι η τρίτη παραγωγή ενός full-length album από τον Kelly Finnigan σε λιγότερο από δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου του LP “The Tales People Tell” και της πιο πρόσφατης προσπάθειας των Monophonics “It’s Only Us”.

Kelly Finnigan - Santa's Watching You

Back To Top