skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kelsea Ballerini – Club

Η Kelsea Ballerini επέστρεψε με το νέο της single, “club”!

Τίτλος τραγουδιού: “Club”

Καλλιτέχνης: Kelsea Ballerini

Μουσική / Στίχοι: Nicolle Galyon, Kelsea Ballerini, Jimmy Robbins

Εταιρεία: Black River Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Kelsea Ballerini, είναι ξανά στις επάλξεις και προετοιμάζει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα. Ο λόγος γίνεται για το τρίτο κατά σειρά album, για το οποίο δεν έχουν γνωστοποιηθεί προς το παρόν πληροφορίες, και follow-up του “Unapologetically” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017. Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, η 26χρονη τραγουδίστρια μπαίνει ξανά στο studio και δειλά δειλά μας συστήνει το νέο της υλικό.

“Club” έχει τίτλο το ολοκαίνουριο single της, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Nicolle Galyon, Jimmy Robbins, καθώς και η ίδια η ερμηνεύτρια. Μέσω του εν λόγω τραγουδιού, η pop τραγουδίστρια θέλησε να δώσει έμφαση στην αγάπη για τον εαυτό μας και όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε. Ακριβώς όπως στο “Homecoming Queen”, που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου, έτσι και στο “Club” η Ballerini ψάχνει στα μύχια της ψυχής και προσπαθεί να βρει ανταπόκριση από το κοινό.

Πέραν αυτών, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ballerini πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα επερχόμενο επεισόδιο της σειράς “CMT Crossroads” μαζί με την pop star Halsey, ενώ στις 13 Νοεμβρίου θα εμφανιστείς τη σκηνή των CMA Awards, όπου είναι και υποψήφια στην κατηγορία “Female Vocalist of the Year”.

Kelsea Ballerini - Club

Back To Top