skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kensington – Bats

Οι Ολλανδοί Kensington κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Bats“!

Τίτλος τραγουδιού: “Bats”

Καλλιτέχνης: Kensington

Μουσική / Στίχοι: Kensington

Εταιρεία: Kensington Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Οι Kensington είναι ένα indie rock συγκρότημα από την Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Αποτελούμενο από τους Casper Starreveld, Eloi Youssef, Niles Vandenberg και Jan Haker είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο από το 2005 κι εδώ και 14 χρόνια έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Το ντεμπούτο album τους ήρθε στο προσκήνιο το 2010 κι έχει τίτλο “Borders”, ενώ η πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2016 και είναι το album “Control”.

Το τετραμελές group ήταν σχεδόν ανενεργό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ εν έτει 2019 ήρθε η ώρα να επιστρέψουν με το ολοκαίνουριο single τους, “Bats”. Το “Bats” κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου σε μουσική και στίχους των ίδιων των μελών του συγκροτήματος και διακατέχεται από rock ηχοχρώματα, με στοιχεία indie. Μαζί με το τραγούδι στο προσκήνιο ήρθε κι ένα lyric video, απλοϊκό και κατανοητό.

Πέρα από το νέο υλικό που έφεραν στη δημοσιότητα, οι Kensington έχουν προγραμματίσει ορισμένες ζωντανές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του 2019, ενώ προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει άλλα επαγγελματικά σχέδια.

Kensington - Bats

Back To Top