skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kesha – Tonight

Το νέο τραγούδι της Kesha έχει τίτλο “Tonight” και μπορείς να το απολαύσεις εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Tonight

Καλλιτέχνης: Kesha

Μουσική / Στίχοι: STINT, Wrabel, Kesha

Εταιρεία: Kemosabe Records

Από το LP: “High Road”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Όλα είναι επιμελώς προγραμματισμένα, ώστε το 2020 να είναι μία από τις σημαντικότερες χρονιές στην μουσική καριέρα της Kesha. Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου της studio album, του τέταρτου κατά σειρά, το οποίο φέρει ως τίτλο “High Road”. Φαίνεται πως έξι χρόνια μετά από τα ζητήματα υγείας που την απασχόλησαν, η Kesha Rose Sebert είναι πανέτοιμη να μάς καταπλήξει. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει τα επίσημα singles “Raising Hell”, “My Own Dance” και “Resentment”, ενώ ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμη μία δημιουργία της.

Κατά την έναρξη του νέου της single, η Kesha δίνει την ψευδαίσθηση πως πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει. Η Kesha δύσκολα θα ξεφύγει από το γνώριμο, dance ύφος της και το “Tonight” είναι η απόδειξη. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι αποτελεί μία εύρυθμη, dance-pop δημιουργία, η οποία σε πολλά σημεία θυμίζει ένα διαγωνισμό τραγουδιού μεταξύ φίλων, όπου ο χαβαλές υπερισχύει. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι STINT, Wrabel, καθώς και η ίδια η ερμηνεύτρια, ενώ δεν αργεί η ώρα που θα το απολαύσουμε και στην αναλογική του μορφή. Η πρεμιέρα του δίσκου έχει δρομολογηθεί για τις 31 Ιανουαρίου.

Πέραν αυτών, η Kesha έχει προγραμματίσει ήδη την επόμενη περιοδεία της. Αυτή θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου, έχοντας πραγματοποιήσει προηγουμένως ουκ ολίγες εμφανίσεις στις Η.Π.Α. Η Ευρώπη δεν έχει μείνει εκτός πλάνου μιας και στις 4 Ιουλίου, η Kesha θα πραγματοποιήσει μία live εμφάνιση στο BST Hyde Park.

Kesha - Tonight

Back To Top