skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Khalid – Softest Touch

Ο Khalid στο νέο του single “Softest Touch”!

Τίτλος τραγουδιού: “Softest Touch”

Καλλιτέχνης: Khalid

Μουσική / Στίχοι: Blake Straus, Khalid Robinson, Nico Johann Hartikainen, Vaughn Oliver

Εταιρεία: Right Hand Music Group, LLC/RCA Records

Από το LP: “EVERYTHING IS CHANGING”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Ο Khalid κυκλοφόρησε το τελευταίο του single, με τίτλο “Softest Touch”, μαζί με ένα συνοδευτικό lyric video που βλέπει τον γεννημένο στη Georgia καλλιτέχνη εγκλωβισμένο σε ένα πολύ απαλό, γεμάτο γούνα δωμάτιο.

Το single, το οποίο έρχεται ενόψει του επικείμενου, πολυαναμενόμενου δίσκου του Khalid, “EVERYTHING IS CHANGING”, αγγίζει τη συναισθηματική πλευρά του καλλιτέχνη.

Παράλληλα με την κυκλοφορία, ο Khalid κάθισε με τον Eddie Francis του Apple Music 1 για να συζητήσουν την έμπνευση του τραγουδιού. “Ένιωθα ότι το χρειαζόμουν αυτό”, είπε. “Ήταν ένα ενδιαφέρον δύο χρόνων. Αισθάνομαι ότι όλοι ήταν λίγο μπερδεμένοι και λυπημένοι και κάτω από τις καιρικές συνθήκες, και έτσι ήθελα απλώς να αποκαλύψω κάτι για τους θαυμαστές μου που ένιωθα ότι ήταν αναμφισβήτητα χαρούμενο. Υπάρχουν καλές δονήσεις, καλή ενέργεια, απλώς συνεισφέρουμε στον κόσμο και δίνουμε στους ανθρώπους λίγη αγάπη να κρατηθούν. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές που είσαι στο στούντιο και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ σκληρά, και έρχεται σε σένα.”

Πρόσθεσε: “Θέλω να παρέχω τις καλοκαιρινές νύχτες, τις καλοκαιρινές μέρες στις νύχτες του καλοκαιριού, και 

όταν είστε μόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, που αγαπάτε περισσότερο και θέλετε απλώς να αισθάνεστε και απλά θέλετε να χαλαρώσετε. Γι’ αυτό είμαι εδώ ως καλλιτέχνης”.

Khalid - Softest Touch

Back To Top