skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kid Cudi – Do What I Want

Απολαύστε το νέο single του Kid Cudi, “Do What I Want”, από το επερχόμενο album του “Entergalactic”!

Τίτλος τραγουδιού“Do What I Want”

Καλλιτέχνης: Kid Cudi

Μουσική / Στίχοι: David Biral, Denzel Baptiste, Jared Levius, Oladipo Omishore, Roy Lenzo, Russ Chell, Scott Mescudi

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Entergalactic”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του δίσκου του “Man on the Moon III: The Chosen”, ο οποίος βάσει των πωλήσεων και των streams του αναδείχθηκε “χρυσός”, ο Αμερικανός rapper και τραγουδοποιός, Kid Cudi, επανέρχεται στο προσκήνιο ανακοινώνοντας το επόμενο εγχείρημά του. Αυτό έχει τίτλο “Entergalactic” και πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε μέσω των Wicked Awesome και Republic Records.

Το 2022 θέλει τον Cudi ιδιαίτερα δραστήριο, μιας και τον συναντήσαμε στο πλευρό του Nigo για χάρη του δεύτερου studio album του “I Know Nigo” και συγκεκριμένα του τραγουδιού “Want It Bad”, ενώ συμμετείχε και στο score της ταινίας “Sonic the Hedgehog 2”. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στο δικό του έργο και για τον λόγο αυτό στις 10 Ιουνίου μάς πρόσφερε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο album.

Το τραγούδι στο οποίο αναφερόμαστε έχει τίτλο “Do What I Want” και το υπογράφουν οι David Biral, Denzel Baptiste, Jared Levius, Oladipo Omishore, Roy Lenzo, Russ Chell και Scott Mescudi. Πρόκειται για μία “καθαρόαιμη” hip hop δημιουργία που σε περιμένει να την απολαύσεις.

Kid Cudi - Do What I Want

Back To Top