skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kid Cudi – The Rage

Ο Kid Cudi επιστρέφει δυναμικά στον χώρο μετά την μεγάλη απουσία του με το “The Rage”, το εκρηκτικό soundrack της ταινίας “RAMPAGE”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Dwayne “The Rock” Johnson.

Τίτλος τραγουδιού“The Rage”

Καλλιτέχνης: Kid Cudi

Μουσική / Στίχοι: Billy Corgan, Kid Cudi

Από το OST:Rampage (Original Motion Picture Soundtrack)

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο 34χρονος καλλιτέχνης σχεδόν απείχε από τον χώρο τον τελευταίο χρόνο, περίπου, αφότου μπήκε στην αποτοξίνωση το 2016, δηλώνοντας ότι δεν βρισκόταν σε ηρεμία. Μάλιστα, είχε ανεβάσει ένα σχετικό post στο facebook στο οποίο ανέφερε “…Το άγχος και η κατάθλιψη κυριαρχούν στην ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και λόγω αυτών δεν βγαίνω από το σπίτι. Εξαιτίας αυτών δεν μπορώ να κάνω φίλους. Εξαιτίας αυτών δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν και κουράστηκα να μένω πίσω στην ζωή μου. Δικαιούμαι να βρω λίγη ηρεμία”.

Παρόλα αυτά, ο Cudi κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ τον Δεκέμβριο του 2016 και έκανε περιοδεία. Και τώρα, τον Απριλίου του 2018, επιστρέφει με ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα και με την υπογραφή του στο soundtrack μιας συναρπαστικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Η ταινία έχει σχέση με ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πάει στραβά και μεταμορφώνει έναν γορίλα, τον George, σε ένα τέρας. Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε (Dwayne Johnson), ο οποίος φρόντιζε τον George από την γέννηση του, προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή αλλά και να σώσει τον “φίλο του”.

Η δυναμικότητα που εκπέμπει το τραγούδι δένει υπέροχα με το στόρι της ταινίας, η οποία ανήκει στις κατηγορίες δράσης-περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας. Μια αξιοσημείωτη πληροφορία για το τραγούδι είναι ότι ο Kid Cudi χρησιμοποιεί ένα sample από το τραγούδι “Bullet with Butterfly Wings” των Smashing Pumpkins. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται σε κάποιους στίχους του παραπάνω τραγουδιού, οι οποίοι είναι οι εξής: “Despite all my
rage, I am still just a rat in a cage”.

Από την Αλεξάνδρα Αλτάνη

Kid Cudi - The Rage

Back To Top