skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kiesza – Love Me With Your Lie

Το νέο τραγούδι της Kiesza είναι εδώ κι έχει τίτλο “Love Me With Your Lie”!

Τίτλος τραγουδιού“Love Me With Your Lie

Καλλιτέχνης: Kiesza

Μουσική / Στίχοι: Kiesza

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Crave”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, η Kiesza επανήλθε με νέο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Love Me With Your Lie”, ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα και όλα τα… “παρελκόμενά” του, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας.

Διατηρώντας τα γνώριμα electro-pop και dance στοιχεία, στα οποία μας έχει συνηθίσει η Kiesza, το “Love Me With Your Lie” κυκλοφόρησε ως το follow-up του ομότιτλου με τον δίσκο single της, “Crave”.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα τραγούδια που κυκλοφορεί η Kiesza το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την προώθηση του δίσκου της, συνοδεύονται από artistic εξώφυλλα, τα οποία συνδέοντάς τα σαν παζλ δημιουργούν μία γυναικεία φιγούρα.

Όσον αφορά, λοιπόν, το νέο της εγχείρημα, με τίτλο “Crave”, αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου μέσω της Island Records, σηματοδοτώντας την επάνοδο της Καναδής τραγουδίστριας έπειτα από έξι χρόνια μουσικής αποχής. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 κι έχει τίτλο “Sound of a Woman”.

Kiesza - Love Me With Your Lie

Back To Top