skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kim Cesarion – Bränner

Ακούστε το νέο single του Kim Cesarion “Bränner”!

Τίτλος τραγουδιού“Bränner”

Καλλιτέχνης: Kim Cesarion

Μουσική / Στίχοι: Kim Cesarion, Oliver Heinänen, Philip Strand

Εταιρεία: Boogie Move Trip

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Οκτώ χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “Undressed”, ο Kim Cesarion εξακολουθεί να είναι ένας εξέχων τραγουδοποιός και λαμπρός καλλιτέχνης. Τώρα επιστρέφει με το δεύτερο single στην καριέρα του στα σουηδικά. Αυτή τη φορά το τραγούδι ονομάζεται “Bränner” και είναι μια ωραία επιτυχία με άρωμα καλοκαιριού. Εδώ, η σύγχρονη pop παραγωγή αναμειγνύεται με τα ρετρό 80s στοιχεία. Η φωνή είναι, όπως πάντα, λαμπρή και φέρει μια ευπάθεια. Στην πραγματικότητα, οφείλουμε να πούμε ότι η φωνή του τραγουδιστή είναι ακόμα καλύτερη στα σουηδικά.

“Στην αρχή η ιδέα ήταν ότι το τραγούδι θα ήταν στα αγγλικά, αλλά όταν προσπάθησα να τραγουδήσω στα σουηδικά τη μελωδία που δουλεύαμε, έγινε ένα κλικ για όλους στην αίθουσα. Ξαφνικά το ένιωσα εντελώς προφανές και παρόλο που ήταν λίγο τυχαίο, το τραγούδι αφορά νέα κεφάλαια και αυτό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα”, είπε ο καλλιτέχνης.

Πρόσφατα, ο καλλιτέχνης αλίευσε τη μουσική του έκφραση και βελτίωσε τις R&B, pop και soul επιρροές του. Με μια δημιουργική χαρά που ανακαλύφθηκε ξανά, μπορούμε να περιμένουμε πολλά singles στο μέλλον.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Kim Cesarion - Bränner

Back To Top