skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kim Petras – brrr

Η Kim Petras μάς συστήνει το νέο της single “brrr”!

Τίτλος τραγουδιού: “brrr”

Καλλιτέχνης: Kim Petras

Μουσική / Στίχοι: Ilya Salmanzadeh, Kim Petras, Max Grahn, Rami Yacoub

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Το 2022 της Kim Petras ήταν η μεγαλύτερη χρονιά της μέχρι σήμερα, καθώς κυκλοφόρησε το EP της “Slut Pop” κι έγινε η πρώτη ανοιχτά trans καλλιτέχνιδα που έκανε No.1 χάρη στη συνεργασία της με τον Sam Smith στο τραγούδι Unholy. Τώρα, ξεκινάει το 2023 με μια παγωμένη νότα με το νέο single “brrr”.

Στο “brrr” είναι παραγωγός ο ILYA, ο οποίος εργάστηκε στο τελευταίο solo single της Petras “If Jesus Was a Rockstar” μαζί με τους Max Martin και Omar Fedi. Το τραγούδι περιλαμβάνει ένα σκληρό, industrial-pop beat που κάποιοι συγκρίνουν με την αείμνηστη φίλη και συνεργάτιδα της Petras, Sophie. Η Petras χρησιμοποιεί τα ευαίσθητα φωνητικά της στο τραγούδι καθώς προσκαλεί έναν πολύ cool εραστή να έρθει πιο κοντά, προειδοποιώντας τους ότι “δεν είναι γεννημένη για να φοβάται”.

Το ντεμπούτο album της Petras θα είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο έργο με τη Republic Records, μετά το μιξάρισμα “Turn Off the Light” του 2019 με επίκεντρο το Halloween, το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της δικής της δισκογραφικής εταιρείας BunHead. Πέρυσι το καλοκαίρι, η Petras μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ορισμένα θέματα που είχε με το να κυκλοφορήσει ένα άλλο album. Φημολογείται ότι ονομαζόταν “Problématique”, αλλά το έργο υπέστη μια σειρά από διαρροές. Σύμφωνα με ορισμένες

αναφορές, τελικά σταμα΄τησε εντελώς. Έκτοτε έχει προχωρήσει, αν και φαίνεται ότι μερικά τραγούδια από το παλιό album θα κάνουν το ντεμπούτο που σχεδιάζει για το 2023.

Kim Petras - brrr

Back To Top