skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kim Petras – Reminds Me

Η Kim Petras μας συστήνει το νέο της single, με τίτλο “Reminds Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Reminds Me

Καλλιτέχνης: Kim Petras

Μουσική / Στίχοι: Kim Petras, Aaron Joseph, Sean Small, Sam Sumser, Theron Thomas, Dr. Luke

Εταιρεία: BunHead

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο της τραγούδι για το 2020 κυκλοφόρησε η Γερμανίδα τραγουδίστρια, Kim Petras, με τίτλο “Reminds Me”. Πρόκειται για μία electro-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Kim Petras, Aaron Joseph, Sean Small, Sam Sumser, Theron Thomas και Dr. Luke. Μέσω του τραγουδιού, η Petras μιλάει για όλα της θυμίζουν το αντικείμενο του πόθου της. Για πρώτη φορά το εν λόγω digital single ακούστηκε σε μία live εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Η εμφάνιση αυτή πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Clarity Tour της.

Όπως όλα δείχνουν, η Kim Petras έχει αφοσιωθεί στην προώθηση της δουλειάς της και ήδη είναι προγραμματισμένη μία καλοκαιρινή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου και θα ολοκληρωθείς την 1η Ιουλίου. Οι στάσεις της θα είναι αποκλειστική σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Το 2019, απολαύσαμε την Petras στο πλευρό των Kash Doll, ALMA και Stefflon Don για το τραγούδι “How It’s Done”, το οποίο ακούσαμε στο soundtrack της ταινίας “Charlie’s Angels”. Επιπλέον, η 27χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα της studio albums, “Clarity” και “Turn Off the Light”.

Kim Petras - Reminds Me

Back To Top