skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kings Of Leon – Echoing

Ακόμη ένα single από το επερχόμενο studio album τους, “When You See Yourself”, κυκλοφόρησαν οι Kings Of Leon, με τίτλο “Echoing”!

Τίτλος τραγουδιού“Echoing

Καλλιτέχνης: Kings Of Leon

Μουσική/Στίχοι: Caleb Followill, Nathan Followill, Jared Followill, Matthew Followill

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “When You See Yourself”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της επικείμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, οι Kings Of Leon παρουσιάζουν στο κοινό μία νέα τους δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Echoing”, ένα mid-tempo δημιούργημα βασισμένο στα alternative rock και synth-pop ηχοχρώματα. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Caleb Followill, Nathan Followill, Jared Followill και Matthew Followill.

Το “Echoing” αποτελεί το follow-up των “The Bandit” και “100,000 People”, ενώ όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο front-man του συγκροτήματος το υλικό που περιλαμβάνεται στον δίσκο είναι το πιο προσωπικό του group ως σήμερα. Ο Caleb Followill δήλωσε: “Προσπαθώ να γράψω και να πείσω τον εαυτό μου ότι γράφω για κάτι άλλο, αλλά η φλέβα της προσωπικής μου ζωής ρέει μέσω αυτών των τραγουδιών”.

Οι Caleb, Jared, Matthew και Nathan Followill, λοιπόν, μπήκαν ξανά στο studio, με σκοπό την προετοιμασία του όγδοου studio album τους, με τίτλο “When You See Yourself”. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου μέσω της RCA Records αποτελώντας το follow-up του “χρυσού” “Walls” που έκανε πρεμιέρα πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Kings Of Leon - Echoing

Back To Top