skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kit Kido – Bonnie & Clyde

Η Kit Kidο επανέρχεται με το δεύτερο glitchy single της “Bonnie & Clyde”.

Τίτλος τραγουδιού“Bonnie & Clyde

Καλλιτέχνης: Kit Kido

Μουσική/Στίχοι: Kit Kido, Ηρακλής Αναστασιάδης

Εταιρεία: Kit Kido

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Μετά το αιχμηρό electro-pop ντεμπούτο single, “Sharp Blade”, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, η Kit Kidο επανέρχεται με το δεύτερο glitchy single “Bonnie & Clyde”.

Το “Bonnie & Clyde”, είναι ένα κράμα downbeat ήχου με post-rock πινελιές, σπαρακτική ερμηνεία και έντονα glitches. Ένας δυστοπικός έρωτας όπου τα ομιχλώδη ηχοτοπία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τα βελούδινα φωνητικά.

Η Kit Kido είναι μια σύγχρονη torch singer. Τις ιστορίες της ντύνουν noir electro beats, alt-pop μελωδίες και experimental ήχοι δίνοντας στο αφήγημά της μια φουτουριστική και ταυτόχρονα ρετρό απόχρωση. Ισορροπώντας περίτεχνα ανάμεσα στο ψηφιακό και το λυρικό, synths, loops και φωνή διηγείται ιστορίες ενός δυστοπικού έρωτα.

Με σπουδές στην jazz, καταβολές από την pop και επιρροές από τη δεκαετία του ’90, η Kit Kido κινείται με άνεση ανάμεσα σε κιθάρες και λούπες για να σε παρασύρει στις νεορομαντικές ιστορίες της που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά. Η Kit Kido μπλέκει τα συνθεσάιζερ με την λυρική αφήγηση, εμπνέεται από τον κινηματογράφο και ζει σε ένα δυστοπικό παρόν-μέλλον, εκεί ακριβώς που η φαντασία συναντά την πραγματικότητα.

Δ.Τ.

Kit Kido - Bonnie & Clyde

Back To Top