skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kit Kido – Hellbent

Η Kit Kido ξαναχτυπά με τον electro-disco δυναμίτη, “Hellbent”

Τίτλος τραγουδιού“Hellbent”

Καλλιτέχνης: Kit Kido

Μουσική / Στίχοι: Kit Kido/Frans Verburg

Εταιρεία: Kit Kido

Από το LP: “Kit Kido”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

H Kit Kido επιστρέφει με το τέταρτο single της, “Hellbent”, τον electro-disco δυναμίτη από το επερχόμενο ντεμπούτο album “Kit Kido” που αναμένεται να κυκλοφορήσει, ως ανεξάρτητη παραγωγή, τον Μάιο του 2022.

Μετά το εσωστρεφές “Moonbeam”, οι ντισκομπάλες επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, τα γκλίτερ εκτοξεύονται στο αστικό τοπίο, ενώ το φρενήρες lead synth σέρνει το άρμα της R’n’Β προς νέες κατευθύνσεις.

Την παραγωγή του “Hellbent” υπογράφει ο Ολλανδός Frans Verburg (Rina Mushonga, Beryl Anne), ο οποίος επιχειρεί να συνδέσει τον ηλεκτρονικό ήχο της δεκαετίας του ’90 με τη σύγχρονη electronica αφήνοντας παράλληλα μία analog αίσθηση.

Η Kit Kido είναι μια σύγχρονη torch singer. Με σπουδές στην jazz και καταβολές από την pop κινείται με άνεση ανάμεσα σε κιθάρες, λούπες και νεορομαντικό λυρισμό. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2021 και το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο, Kit Kido, θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Μία γεύση από το μουσικό σύμπαν της Kit Kido μπορείτε να πάρετε, την Πέμπτη 7 Απριλίου στο six d.o.g.s, στο πρώτο live του σχήματος παρέα με τους Project Uncut.

Δ.Τ.

Kit Kido - Moonbeam

Back To Top