skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Klangkarussell – Time

Το electronic ντουέτο Κlangkarussell επιστρέφει με μια φρέσκια, χορταστική, οπτικοακουστική εμπειρία.

Τίτλος τραγουδιού: «Time»

Καλλιτέχνης:  Klangkarussell

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία:  Jørg Kundinger

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

Klangkarussell, που αποτελούνται από τους Αυστριακούς παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, Tobias Rieser και Adrian Held, κυκλοφόρησαν ένα καινούριο single, με τον τίτλο “Time”, μαζί με ένα απολαυστικό, οπτικό υλικό διάρκειας σχεδόν 7 λεπτών.

Το Αυστριακό μουσικό ντουέτο, που το όνομά του στα Αγγλικά σημαίνει “Sound Carousel”, σχηματίστηκε το 2011 στο Salzburg της Αυστρίας. Tον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους “Sonnentanz”, το οποίο κατάφερε να μπει στα Τop 10 έξι χωρών και συγκεκριμένα της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας και της Ελβετίας.

Το «γενναιόδωρο», εξαιτίας της διάρκειάς του, νέο τους single, “Time”, είναι ένα deep house τραγούδι, βγαλμένο από το επερχόμενο, follow –up, studio album των Klangkarussell, που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά από τις Polydor, Island και Universal Music. Πρόκειται για το δεύτερο, studio album του μουσικού ντουέτου, μετά το ντεμπούτο album τους “Netzwerk” του 2014.

Η σκηνοθεσία του εντυπωσιακού music video που συνοδεύει το “Time” ανήκει στον Jörg Kundinger. Είναι ένα μαγευτικό video, που θυμίζει ντοκιμαντέρ, καθώς ξεδιπλώνονται εικόνες παγωμένων τόπων, περιτριγυρισμένων από άπλετο χιόνι και νερό. Το συνολικό αποτέλεσμα του “Time” είναι άκρως απολαυστικό και αισθαντικό!

Klangkarussell – Time

Back To Top