skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | KOKOROKO – Carry Me Home

Γνωρίστε την ιδιαίτερη μπάντα των KOKOROKO μέσα από το νέο τους τραγούδι “Carry Me Home”!

Τίτλος τραγουδιούCarry Me Home

Καλλιτέχνης: KOKOROKO

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Brownswood Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Εμπνευσμένο από την μουσική του διάσημου καλλιτέχνη της Afrobeat, Dele Sosimi, το “Carry Me Home” του KOKOROKO αναμειγνύει ρυθμούς της Νιγηρίας με jazz επιρροές για να σχηματίσει μια υπνωτική δημιουργία. Είναι αισιόδοξο, groovy και απόλυτα κολλητικό. “Πριν από τη μελωδία ή την αρμονία, υπάρχει ο ρυθμός”, δήλωσε η Sheila Maurice-Gray, frontwoman της μπάντας των KOKOROKO. Το “Carry Me Home” έχει μόνο λίγα φωνητικά, αφήνοντας χώρο για ένα ξέφρενο σολάρισμα από σαξόφωνο.

Το όνομα της μπάντας προέρχεται από τα Orobo, μια νιγηριανή φυλή και γλώσσα, στην οποία η λέξη “kokoroko” σημαίνει «να είσαι δυνατός». Οι KOKOROKO είναι μια all-star ορχήστρα με κορυφαία ονόματα από την jazz κοινότητα του Λονδίνου που έχει σαν αποστολή να φτιάχνουν νέες γλώσσες χρησιμοποιώντας ως μέσο τους, το afrobeat.

Η οκταμελής μπάντα ήταν απασχολημένη τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορώντας διάσπαρτα τραγούδια όπως το “Abusey Junction” και τη σύνθεση “We Out Here” μέσω της Brownswood Recordings, τα οποία οδήγησαν σε πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις τους και την κυκλοφορία του πρώτου τους EP το 2019. Το single “Carry Me Home”, προμηνύει το επερχόμενο ντεμπούτο album τους.

KOKOROKO - Carry Me Home

Back To Top