skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Korn – Cold

Ακόμα ένα single από την επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά των Korn είναι εδώ για να το ακούσουμε!

Τίτλος τραγουδιού“Cold”

Καλλιτέχνης: Korn

Μουσική / Στίχοι: Korn, Lauren Christy, Nick Raskulinecz

Εταιρεία: Roadrunner, Elektra

Από το LP: “The Nothing”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το αμερικανικό, nu metal συγκρότημα, Korn, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας ακόμα μία γεύση από τη νέα τους και πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική τους δουλειά. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Gold”. Πρόκειται για μία metal δημιουργία, βασισμένη στο γνώριμο ύφος του πενταμελούς συγκροτήματος που κυκλοφόρησε την 1η Αυγούστου. Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως follow-up του “You’ll Never Find Me”, το οποίο κυκλοφόρησε το συγκρότημα σα μία πρώτη γεύση από τον δίσκο τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Korn ανακοίνωσαν πως θα δει το φως της δημοσιότητας η νέα τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “The Nothing”. Αυτή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου μέσω των Roadrunner κι Elektra Records. Το εν λόγω album έρχεται ως ακόλουθο του “The Serenity of Suffering”, που κατάφερε να λάβει τη θέση Νο.1 στο αμερικανικό Billboard Rock chart, ενώ ακόμη οι Korn έλαβαν μία υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy με το τραγούδι “Rotting In Vain” που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο album.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Korn, Lauren Christy και Nick Raskulinecz. Αξίζει να σημειώσουμε πως μαζί με το τραγούδι στο προσκήνιο ήρθε κι ένα visualizer, απολύτως ταιριαστό με το ηχητικό μέρος.

Korn - Cold

Back To Top