skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kovacs – Goldmine

Ακούστε το νέο single της Kovacs, με τίτλο “Goldmine”!

Τίτλος τραγουδιού: “Goldmine”

Καλλιτέχνης: Kovacs

Μουσική / Στίχοι: Jonathan Quarmby, Sharon Kovacs

Εταιρεία: Wolf Recordings

Από το LP: “Child Of Sin”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

Η Ολλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Sharon Kovacs, που πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα για μία εκπληκτική συναυλία, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο single της, “Goldmine”. Το τραγούδι αφορά σε μία σκοτεινή, groove-jazz δημιουργία, από αυτές που η Kovacs ξέρει να μας παρουσιάζει εδώ και χρόνια. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Jonathan Quarmby.

Με τις πρώτες νότες του “Goldmine” η 32χρονη ερμηνεύτρια μας εκπλήσσει για λίγο: ένα χαρούμενο riff για πιάνο, είναι πραγματικά κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει Kovacs; Ναι, αποδεικνύεται καθώς προχωρά το τραγούδι, γιατί το τελευταίο από τα τέσσερα singles που κυκλοφόρησε φέτος η τραγουδίστρια είναι επίσης σκοτεινό και συναρπαστικό, αλλά με μια μικρή ανατροπή.

Τα τραγούδια θα είναι όλα στο επερχόμενο album της “Child Of Sin”, το τρίτο ολοκληρωμένο εγχείρημα της Sharon Kovacs, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους. Η Kovacs αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένη με τη θεατρική περιοδεία “Fragile”, που πήρε το όνομά της από το προηγούμενο single που κυκλοφόρησε, το οποίο θα πάει σε διάφορα θέατρα στην Ολλανδία αυτό το φθινόπωρο.

Kovacs - Goldmine

Back To Top