skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Krewella – Alibi

Για το δικό τους «άλλοθι» τραγουδούν οι Krewella!

Τίτλος τραγουδιού“Alibi”

Καλλιτέχνης: Krewella

Μουσική / Στίχοι: Krewella

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το electro dance duo από το Northbrook του Ιλινόις των Η.Π.Α. φαίνεται πως είναι αποφασισμένο για την ανοδική του πορεία. Στις 13 Φεβρουαρίου, οι Krewella κυκλοφόρησαν μέσω των ψηφιακών πλατφορμών το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, με τίτλο “Alibi”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, dancehall μουσική σύνθεση, η οποία σε προκαλεί αμέσως να χορέψεις στον ρυθμό της. Το “Alibi” ήρθε ως follow-up τουNew World που κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με τους Yellow Claw και VAVA. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των αδερφών Yousaf.

Μπορεί το duo να κυκλοφόρησε το 2013 το debut studio album του, με τίτλο “Get Wet”, και στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι σήμερα να έχει ωριμάσει μουσικά, ωστόσο δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση για την κυκλοφορία του δεύτερου σε σειρά δίσκου τους.

Οι Krewella έπειτα από την εν λόγω κυκλοφορία ανακοίνωσαν και την φειδωλή, αλλά ταυτόχρονα παγκόσμια περιοδεία τους, “New World Tour”. Πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου βρέθηκαν στο Λος Άντζελες, ενώ οι επόμενοι σταθμοί τους προορίζονται να είναι το Άσπεν και το Park City στο Utah των Η.Π.Α., στα οποία επιτρέπεται να παραβρεθούν μόνο ενήλικες, αλλά και το Παρίσι, όπου πρόσβαση θα έχουν όλοι, κατόπιν αγοράς των εισιτηρίων τους.

Krewella – Alibi

Back To Top