skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | KSHMR & Yves V feat. Krewella – No Regrets

KSHMR, Yves V και Krewella ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του “No Regrets”!

Τίτλος τραγουδιού: “No Regrets”

Καλλιτέχνης: KSHMR, Yves V, Krewella

Μουσική / Στίχοι: A. Milton, D. Moody, D. Goudie, G. Kushka, J. Yousaf, N. Hollowell-Dhar, Y. Yousaf, Y. Van Geertsom

Εταιρεία: Spinnin’ Records, Dharma

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Με το τραγούδι “No Regrets” ο KSHMR μάς υπενθυμίζει ότι το νόημα της ζωής είναι τελικά το να πεθαίνει κανείς χωρίς να έχει μετανιώσει για πράγματα που πραγματοποίησε ή που παρέλειψε να πραγματοποιήσει ενώ ζούσε.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν, είδαμε και το lyric video. Σε αυτό, όπως φαντάζεστε, αυτό που ξεχωρίζει είναι οι στίχοι του τραγουδιού που προβάλλονται, ενώ ως background βλέπουμε σώματα ανθρώπων που αποσυντίθενται σε μία ιδιαίτερης μορφής έρημο.

Στα social media ο KSHMR εκδήλωσε το σεβασμό του προς τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε, δηλαδή τις Krewella και τον Yves V, αφού, όπως φαίνεται, ο καλλιτέχνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της κοινής τους δημιουργίας.

Σίγουρα αυτή η ικανοποίηση του δημιουργού δεν είναι χωρίς έδαφος. Ένα τραγούδι γραμμένο για να γίνει επιτυχία, με μοντέρνο electro-dance ρυθμό, αλλά και βαθυστόχαστο περιεχόμενο στους στίχους του είναι μια φοβερή ευκαιρία ανάδειξης κάθε καλλιτέχνη.

Ήδη τα μέσα φαίνεται να λατρεύουν τόσο τον ίδιο τον KSHMR όσο και το τραγούδι του, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις χαρακτηρίζεται ως αριστούργημα!

Δώρα Βαρλά

KSHMR & Yves V feat. Krewella - No Regrets

Back To Top