skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kylie Minogue – I Love It

Το τρίτο, επίσημο single του επερχόμενου δίσκου της κυκλοφόρησε η Kylie Minogue, με τίτλο “I Love It”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Love It”

Καλλιτέχνης: Kylie Minogue

Μουσική / Στίχοι: Duck Blackwell, Richard “Biff” Stannard, Kylie Minogue

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Disco”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε μέχρι να απολαύσουμε το ολοκληρωμένο, δισκογραφικό εγχείρημα της Kylie Minogue, “Disco”. Ένας δίσκος γεμάτος up-tempo, dance και disco ηχοχρώματα θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου μέσω της BMG Rights Management. Ήδη από αυτόν έχουμε απολαύσει τα δύο πρώτα singles του, “Say Something” και “Magic”, ενώ ήρθε η ώρα να ακούσουμε ακόμη ένα ηχητικό από αυτόν.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “I Love It”, ένα τραγούδι βασισμένο στα dance-pop στοιχεία με τα γλυκά φωνητικά της Kylie να έχουν τον κυρίαρχο και πιο σαγηνευτικό ρόλο. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Duck Blackwell, Richard “Biff” Stannard, καθώς και την ίδια την ερμηνεύτρια.

Για την παραγωγή του “Disco” δούλεψαν οι Jon Green, Ph. D., Biff Stannard και Duck Blackwell, ενώ η Kylie Minogue είχε μπει στο studio ήδη από το 2019 για την προετοιμασία του. Δύο χρόνια, λοιπόν, μετά από την κυκλοφορία του “Golden”, το οποίο αναδείχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα “χρυσό”, έρχονται στο προσκήνιο δώδεκα, φρέσκες δημιουργίες, αλλά και μία deluxe edition με τέσσερα επιπλέον τραγούδια.

Kylie Minogue – I Love It

Back To Top