skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kylie Minogue – New York City

Η Kylie Minogue παρουσιάζει το music video για το νέο της single με τίτλο “New York City”!

Τίτλος τραγουδιού: «New York City»

Καλλιτέχνης: Kylie Minogue 

Μουσική / Στίχοι: Kylie Minogue, Daniel Stein, Karen Poole, Myles MacInnes

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Step Back in Time: The Definitive Collection”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 28 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

To ολοκαίνουριο τραγούδι της Kylie Minogue με τίτλο “New York City” προλογίζει την πέμπτη σημαντικότερη συλλογή της δισκογραφίας της που θα αποτελείται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Το album θα έχει τίτλο “Step Back in Time: The Definitive Collection” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου σε διπλό CD/LP. Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στο Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης, στις 25 Ιουνίου 2018, κατά τη διάρκεια της “Golden Tour” της δημοφιλούς Αυστραλής τραγουδίστριας. Πρόκειται για ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της, που είχε ηχογραφηθεί στο πλαίσιο της δημιουργίας του “Golden” album της που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Το τραγούδι είναι το πρώτο -και μοναδικό- επίσημο single από την εν λόγω συλλογή!

H studio version του τραγουδιού έκανε τη ραδιοφωνική του πρεμιέρα πριν από λίγε μόνο ώρες παρουσιάζοντας μια εκδοχή του τραγουδιού που είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα synth-pop και disco στοιχεία. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έγραψε η ίδια η Kylie σε συνεργασία με τους Daniel Stein, Karen Poole και Myles MacInnes.

Το music video του τραγουδιού που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μόνο ώρες, είναι φτιαγμένο με footage υλικό από τις εμφανίσεις της Kylie από την πρόσφατη περιοδεία της “Golden Tour” αλλά και backastage σκηνές με την ερμηνεύτρια και το επιτελείο της σε ανέμελες στιγμές από την ίδια περιοδεία!

Kylie Minogue - New York City

Back To Top