skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Labrinth – Something’s Got To Give

Ο Βρετανός τραγουδιστής και μέλος των LSD, Labrinth, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του digital single, “Something’s Got To Give”!

Τίτλος τραγουδιού: “Something’s Got To Give

Καλλιτέχνης: Labrinth

Μουσική / Στίχοι: Ammar Malik, Darren Poole, Jason Evigan, Timothy Mckenzie

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο, studio album του, με τίτλο “Electronic Earth” και σήμερα έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό project LSD σε συνεργασία με την Sia και τον Diplo. Ο Labrinth είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο, που ασπάζεται την grime, hip-hop κι electro μουσική σκηνή.

Αυτή τη φορά απασχολεί τα μουσικά δρώμενα χάρη στο νέο του single, με τίτλο “Something’s Got To Give”. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Ammar Malik, Darren Poole, Jason Evigan και Timothy Mckenzie, ενώ βασίζεται στα ρυθμικά, electro ηχοχρώματα. Το τραγούδι συνοδεύτηκε εξαρχής από ένα minimal lyric video, ενώ το μήνυμα που περνάει έχει να κάνει με το να δίνουμε τα πάντα, όταν αποφασίζουμε να ασχοληθούμε με κάτι. Πριν από το “Something’s Got To Give” το φως της δημοσιότητας είδε το “All For Us”, ένα τραγούδι για χάρη του οποίου ο 30χρονος καλλιτέχνης συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια, Zendaya!

Πέραν αυτών, ο Labrinth είναι φειδωλός στις ανακοινώσεις τους και στο υλικό που παρουσιάζει. Όσον αφορά τις live εμφανίσεις του, έχει μία προγραμματισμένη για τις 25 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Labrinth - Something's Got To Give

Back To Top