skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lady Antebellum – Pictures

Οι Lady Antebellum παρουσιάζουν το νέο single τους, “Pictures”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pictures

Καλλιτέχνης: Lady Antebellum

Μουσική / Στίχοι: Sarah Buxton, Corey Crowder, Dave Haywood, Hillary Scott, Charles Kelley

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το νέο τραγούδι των Lady Antebellum με τίτλο “Pictures” είναι το επόμενο επίσημο single τους, το οποίο έγραψε ο Dave Haywood, η Hillary Scott και ο Charles Kelley, των Lady A, σε συνεργασία με τους Sarah Buxton και Corey Crowder. Το τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του single, “What if I Never Get Over You”, που θα εμφανίζεται στο tracklist του επερχόμενου -όγδοου κατά σειρά- studio album του συγκροτήματος.

“Ζούμε σε έναν κόσμο τώρα, ειδικά με τα κοινωνικά μέσα, όπου η ζωή όλων μπορεί να φανεί ευτυχισμένη και όμορφη”, δήλωσε η Hillary Scott των Lady A. “Έγραψα αυτό το τραγούδι για να αναλογιστούμε την πραγματικότητα και πως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από αυτό. Όσο καλό μπορεί να φανεί κάτι σε σύντομες στιγμές, υπάρχουν τόσα πολλά στρώματα για το ποιοι είναι οι άνθρωποι και τι πραγματικά συμβαίνει. Λατρεύω την αντιπαράθεση του πώς οι στίχοι του τραγουδιού μπαίνουν μέσα στο θέμα, ενώ παράλληλα δίνουν την αίσθηση πως είναι χαλαροί και groovy”.

Το επερχόμενο album του trio θα είναι το πρώτο τους έργο μετά από την αποχώρησή τους από την Universal Music Group. Το album θα κυκλοφορήσει από την Big Machine.

Lady Antebellum - Pictures

Back To Top