skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ladytron – The Animals

Οι Ladytron επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια δισκογραφικής απουσίας με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“The Animals”

Καλλιτέχνης: Ladytron

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Ladytron κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα νέο τραγούδι με τίτλο “The Animals”. Το single θα εμφανιστεί σε ένα καινούργιο album -το πρώτο μετά το 2011- που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά.

Τo “The Animals” χαρακτηρίζεται από τα εύθραυστα κρουστά του και τα σύντομα, αιχμηρά riffs του συνθεσάιζερ που διαδόθηκαν από τις μπάντες του New Wave στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ενώ η τραγουδίστρια του group, Helen Marnie αναμιγνύει τα σαγηνευτικά φωνητικά της με τα χορωδιακά, υποστηρικτικά φωνητικά στο background.

Ο Jim Abbiss, ο οποίος συνεργάστηκε στο album “Witching Hour” των Ladytron το 2005, υπογράφει την παραγωγή του τραγουδιού. “Το ‘The Animals’ ήταν το πρώτο νέο τραγούδι που είχαμε και με αυτό πήγαμε αμέσως στο studio με τον Jim”, δήλωσε η Marnie σε μια συνέντευξη. “Είναι ο παραγωγός που μας έχει καταλάβει πραγματικά περισσότερο”.

Οι Ladytron είχαν παραμείνει αδρανείς μετά από το “Gravity the Seducer” του 2011 , το οποίο έφθασε στο Νο.6 στο Dance/Electronic Albums chart του Billboard. Εν τω μεταξύ, τα μέλη του συγκροτήματος εργάζονταν σε εξωτερικά έργα -η Marnie, για παράδειγμα, κυκλοφόρησε δύο solo albums- πριν συναντηθούν για να αρχίσουν να ηχογραφούν μαζί ξανά το 2016.

Μετά την ηχογράφηση για μια σειρά εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Island και Nettwerk, οι Ladytron αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μόνοι τους το επερχόμενο LP τους. Η μπάντα συγκεντρώνει χρήματα για το album μέσω μιας καμπάνιας στο Pledge Music.

Ladytron - The Animals

Back To Top