skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lara Fabian – C’est l’heure

“Είναι η ώρα” να ακούσουμε το νέο single της Lara Fabian!

Τίτλος τραγουδιού“C’est l’heure”

Καλλιτέχνης: Lara Fabian

Μουσική / Στίχοι: Moh Denebi, Elodie Hesme, Lara Fabian, Sharon Vaughn

Εταιρεία: 9 Productions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Η star της Γαλλίας, Lara Fabian, επέστρεψε με ολοκαίνουριο single. Αυτό φέρει ως τίτλο “C’est l’heure” (= “Είναι η ώρα”) και κινείται στα γνώριμα για την καλλιτέχνιδα alternative pop μουσικά λημέρια, ενώ η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού αφορούν σε αποκλειστική δουλειά των Moh Denebi, Elodie Hesme, Lara Fabian και Sharon Vaughn. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ αποτελεί την πρώτη ανεξάρτητη δουλειά της, έπειτα από την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου “Papillon”.

Αυτή την περίοδο, η Γαλλίδα τραγουδίστρια έχει κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας ως κριτής στον ένατο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού στη χώρα της, “The Voice”. Στο πλευρό της βρίσκονται ακόμα τρεις κριτές, που ακούνε στα ονόματα των Pascal Obispo, ο οποίος υπήρξε κριτής στο διαγωνισμό στον έβδομο κύκλο του, αλλά και οι Amel Bent και Marc Lavoine.

Όσον αφορά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Papillon”, αυτή κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου του 2019 και μέσω αυτής απολαύσαμε έντεκα, μοναδικές δημιουργίες, που αποτελούν βασικό μέρος της περιοδείας της.

Lara Fabian - C’est l’heure

Back To Top