skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Laura Pausini – Io sì (Seen) (from “The Life Ahead (La Vita Davanti A Sé)” O.S.T.)

Η Laura Pausini παρουσιάζει το τραγούδι «Io Sì (Seen)» από το soundtrack της νέας ταινίας της Sophia Loren, “La Vita Davanti A Sé” σε 5 γλώσσες!

Τίτλος τραγουδιού: “Io sì (Seen)”

Καλλιτέχνης: Laura Pausini

Μουσική: Diane Warren / Στίχοι: Diane Warren (αγγλικά), Alban Lico (γαλλικά), Laura Pausini (ισπανικά, ιταλικά, πορτογάλλικά), Niccolò Agliardi (ιταλικά),

Εταιρεία: Atlantic/Warner Music Italy

Από το O.S.T.: “La Vita Davanti A Sé”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Το τραγούδι «Io Sì (Seen)» κυκλοφόρησε σε 5 γλώσσες από την Ιταλίδα super star, Laura Pausini και ταυτόχρονα είναι το βασικό θέμα από το soundtrack της ταινίας “La vita davanti a s锫Το lockdown έβαλε τη μουσική μου σε κρίση. Αναρωτήθηκα αν κάποιος ενδιαφερόταν για αυτό που έκανα”.

H ίδια δήλωσε πω δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ηθοποιός. “Δεν ξέρω πώς να είμαι ένας άλλος χαρακτήρας, θέλω να είμαι εγώ και δεν μου αρέσουν εκείνοι που χρησιμοποιούν το επώνυμό τους πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα”. Ωστόσο εξακουλουθεί να ονειρεύεται το Oscar. Το “La vita davanti a sé” (“Life in front of her”), από τον Edoardo Ponti με τη Sophia Loren, έχει ήδη προταθεί στην Ακαδημία για τις υποψηφιότητες των Oscar 2021. H ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Netflix, στις 13 Νοεμβρίου.

Το τραγούδι είναι γραμμένο από την Diane Warren (Celine Dion, Cher, Aerosmith, Beyoncè), η Laura το ηχογράφησε στα Αγγλικά, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά και στα Πορτογαλικά, αλλά η ιταλική έκδοση θα είναι το επίσημο θέμα της ταινίας με στίχους γραμμένους από τον Pau μαζί με τον Niccolò Agliardi. «Τα τραγούδια μου ξεκινούν από ενστικτώδεις στίχους που μιλούν για τη ζωή μου. Εδώ σεβόμουν την αίσθηση της ταινίας. Για μένα ήταν σημαντικό να βρω μια προσωπική σχέση με αυτά τα θέματα, αναγνωρίζω τον εαυτό μου 100% σε αυτά», δήλωσε η Pausini.

Με τη Sophia Loren υπάρχει μια σχέση που γεννήθηκε το 2003 και αποτελείται από συναντήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. «Κάποτε, της εξομολογήθηκα για τις δυσκολίες που είχα να μείνω έγκυος. Μου μίλησε πολύ, είναι η Ιταλίδα γυναίκα που την φανταζόμουν από την εμφάνιση της, μητρική και προστατευτική. Αλλά δεν μου έφυγε ποτέ η εντύπωση ότι έχω ένα είδωλο μπροστά μου, ακόμα και από τον τρόπο που κουνούσε τα μάτια της».

Το «Io sì (Seen)» δεν είναι αποτελεί προεπισκόπηση κάποιου album. «Θα ήθελα να το έχω ετοιμάσει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021. Έχω λάβει 524 τραγούδια και σταμάτησα τη διαδικασία επιλογής στο γράμμα «Α». Το lockdown, αντί να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις ανησυχίες μου, με έβαλε σε κρίση. Ρώτησα τον εαυτό μου: «εξακολουθεί να νοιάζεται κανείς αν τραγουδώ;». Τότε πέρασα το καλοκαίρι στο σπίτι των γονιών μου στη Ρομάνια και το ανέβαλα, αλλά εντυπωσιάστηκα από αυτό το έργο».

Laura Pausini - Io sì (Seen) (from “The Life Ahead (La Vita Davanti A Sé)” O.S.T.)

Back To Top