skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lauv – 2021

O Lauv τραγουδά για το “2021”!

Τίτλος τραγουδιού: “2021”

Καλλιτέχνης: Lauv

Μουσική/Στίχοι: Jacob Kasher, Lauv

Εταιρεία: Lauv

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Ο Ari Staprans Leff γνωστός ως Lauv, είναι o νέος πολλά-υποσχόμενος pop star που τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να σημειώνει σημαντικές επιτυχίες με κάθε του κυκλοφορία. Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το συναισθηματικό ντεμπούτο άλμπουμ του, “how i’m feeling” νωρίτερα μέσα στο 2020, και μέσα από αυτό μίλησε για τη μοναδική του εμπειρία ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης στον pop κόσμο. Συνεργαζόμενος με άλλα αστέρια όπως οι BTS, ο Troye Sivan, η Anne-Marie και άλλοι, είναι εξίσου υπέροχος από μόνος του, όπως αποκαλύπτουν τα ξεχωριστά singles όπως το “I Like Me Better”.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι-έκπληξη που τιτλοφορείται “2021”. Το γλυκό, αργό αυτό τραγούδι προσβλέπει σε ένα μέλλον που είναι πιο φωτεινό και πιο ελπιδοφόρο από τη δύσκολη χρονιά που πέρασε όλος ο πλανήτης πέρυσι, και ιδιαίτερα οι μουσικοί, που βασίζονται κυρίως στις περιοδείες του για εισόδημα.

«Το “2021” θα μπορέσουμε να διασκεδάσουμε, ίσως να μπορέσουμε να τρέξουμε», τραγουδά. Σε ένα tweet για το νέο του τραγούδι, ο Lauv εύχεται στους θαυμαστές του μια ασφαλή και καλή χρονιά: «Το 2021 κυκλοφορεί τώρα», έγραψε. “Μείνετε ασφαλείς, απολαύστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σας δω στην άλλη πλευρά”.

Lauv - 2021

Back To Top