skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lea Michele – Getaway Car

Άλλη μία ρομαντική μπαλάντα χαρίζει η Lea Michele.

Τίτλος τραγουδιού: “Getaway Car

Καλλιτέχνης: Lea Michele

Μουσική / Στίχοι: Lea Michele/Alexandra Tamposi/Andrew Hollander/Dana Parish

Από το album: “Places”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 28 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και στιχουργός Lea Michele συνεχίζει με τις εκπλήξεις. Η αγαπημένη Lea, η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά “Glee” προετοιμάζει το έδαφος για την επάνοδό της.

Το δεύτερο κατά σειρά και πολύ–αναμενόμενο album της, με τίτλο “Places” θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου από την Columbia Records. Μετά από το lead single “Love Is Alive” και τα promo singles “Run To You” και “Anything’s Possible”, η Lea Michele κυκλοφόρησε το “Getaway Car”.

Το “Getaway Car” έκανε την εμφάνισή του στις 21 Απριλίου, ως countdown single, μία εβδομάδα πριν τη διαθεσιμότητα του δεύτερου δίσκου της. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι άλλη μία ατμοσφαιρική μπαλάντα και η φωνή της Michele με τη συνοδεία του πιάνου, χαρίζουν ένα ανατριχιαστικό αποτέλεσμα. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι δημιούργημα συνεργασίας των Lea Michele, Alexandra Tamposi, Andrew Hollander και Dana Parish.

Πριν μία εβδομάδα, στα πλαίσια ενός live session που πραγματοποίησε η πρωταγωνίστρια του “Glee” με το συμπρωταγωνιστή της Darren Criss, ερμήνευσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τραγούδι. Το “Getaway Car” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά), ενώ μπορείτε ήδη να κάνετε προ-παραγγελία το “Places”.

Lea Michele - Getaway Car

Lea Michele & Darren Criss- Getaway Car

Back To Top