skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lenny Kravitz – Low

Ο Lenny Kravitz επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο, sexy τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Low”

Καλλιτέχνης: Lenny Kravitz

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Raise Vibration”

Εταιρεία: Roxie Records/BMG

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 7 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Lenny Kravitz υμνεί το σεξ με το νέο, ατμοσφαιρικό funky single του, “Low”. Το single βασίζεται σε ήχους από μπάσο, έντονα synths, κιθάρα και στίγματα από έγχορδα που πλαισιώνουν το μοναδικό του falsetto και μέσα από τους στίχους του αναρωτιέται: “Η σεξουαλικότητα μου δημιουργεί τόσο μεγάλη τραγωδία;”.

Το “Low” θα εμφανιστεί στο tracklist του επερχόμενου -11ου κατά σειρά- studio album του δημοφιλούς τραγουδιστή που θα έχει τίτλο, “Raise Vibration”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέσω της BMG. Το LP, το οποίο ακολουθεί το δίσκο “Strut” του 2014, περιλαμβάνει επίσης το πρώτο επίσημο single του που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ως ένα νέο τραγούδι διαμαρτυρίας, το “It’s Enough”.

Ο Kravitz δήλωσε πρόσφατα πως “η δημιουργική αβεβαιότητα ήταν εμπόδια για τη δημιουργία αυτού του album”. Ενώ αρκετοί συνεργάτες πρότειναν να συνεργαστεί με τους σύγχρονους hitmakers, ο τραγουδοποιός αισθάνθηκε άβολα προσπαθώντας να ακολουθήσει οποιαδήποτε νέα μουσική τάση.

«Ποτέ δεν έχω δουλέψει με αυτόν τον τρόπο, ακολουθώντας τις τάσεις ή κάνοντας αυτό που οι άνθρωποι νομίζουν ότι πρέπει να γίνετε», είπε. “Πάντα έκανα μουσική που μου προέκυπτε φυσικά, τι να κάνω, να κάνω μια ηχογράφηση-παγίδα; Όχι ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, αλλά πρέπει να είμαι εγώ”.

Ο Kravitz βρήκε την έμπνευση τελικά ενώ κοιμόταν. “Αυτό περίμενα και μόλις ξεκίνησα αυτή τη διαδικασία, οι πύλες άνοιξαν και όλα άρχισαν να βγαίνουν φυσικά από μένα, ονειρεύτηκα ολόκληρο το δίσκο”. Ο Kravitz ηχογράφησε το μεγαλύτερο μέρος του “Raise Vibration” στο studio του στις Μπαχάμες, με τη βοήθεια του σταθερού συνεργάτη του και κιθαρίστα, Craig Ross.

Lenny Kravitz – Low

Back To Top