skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Liam Payne – All I Want (For Christmas)

O Liam Payne επανέρχεται με ένα Χριστουγεννιάτικο single!

Τίτλος τραγουδιού: “All I Want (For Christmas)”

Καλλιτέχνης: Liam Payne

Μουσική / Στίχοι: Phil Cook, James Newman, Samuel Preston

Εταιρεία: Hampton Records/Universal Music

Από το LP: “LP1”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το ντεμπούτο album του Liam Payne έχει ήδη ανακοινωθεί και θα έχει τίτλο “LP1”. Από τότε που ξεκίνησε τη solo καριέρα του, ο 26χρονος τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει μια πληθώρα singles που θα συμπεριληφθούν τελικά στο album αυτό. Όλα ξεκίνησαν με το “Strip That Down” ενώ ακολούθησαν και τραγούδια όπως: “Floor Bedroom”, “Familiar”,  “For You” και “Polaroid”, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από μουσικά είδη. Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ωστόσο δεν είχε κυκλοφορήσει και να λοιπόν που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, κατάφερε να το κάνει και αυτό με το ολοκαίνουριο single του “All I Want (For Christmas)”.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αναζωογονητική μπαλάντα σε pop ύφος, που θα ικανοποιήσει τους fans του. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού φέρουν τις υπογραφές των: Phil Cook, James Newman και Sam Preston. Μάλιστα ο διάσημος τραγουδοποιός James Newman ανέλαβε να ερμηνεύσει και τα υποστηρικτικά φωνητικά στο τραγούδι αυτό!

To τραγούδι συνοδεύεται από ένα καλαίσθητο animated-lyric-video, το οποίο διηγείται ένα love story -όπως ακριβώς και οι στίχοι του τραγουδιού- που λαμβάνει χώρα σε ένα χιονισμένο τοπίο!

Liam Payne - All I Want (For Christmas)

Back To Top