skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lil Nas X – Old Town Road (I Got The Horses In The Back)

Γνωρίστε τον Lil Nas X με το ντεμπούτο του single “Old Town Road (I Got The Horses In The Back)”

Τίτλος τραγουδιού: “Old Town Road (I Got The Horses In The Back)”

Καλλιτέχνης: Lil Nas X 

Μουσική / Στίχοι: Lil Nas X, YoungKio

Εταιρεία: Columbia/Sony/Feelgood Records

Από το LP: digital single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

O 19χρονος Lil Nas X γράφει ιστορία καταφέρνοντας για πρώτη φορά κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στα chart του Bilboard! To μοναδικό “Old Town Road (I Got The Horses In The Back)” στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του έχει εισβάλει σε 3 διαφορετικές κατηγορίες chart, αυτή των Bilboard Hot 100, Hot Country Songs chart και Hot R & B / Hip Hop Songs Charts.

Το επίτευγμα του Lil Nas X με αυτό το single δεν σταματά εκεί καθώς μέρα με τη μέρα βλέπει το αριστουργηματικό του δημιούργημα να σκαρφαλώνει στα charts και στα airplay σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Το country-inspired rap που έφηβου από την Ατλάντα μιλά για τον τρόπο ζωής ενός cowboy και προκαλεί πάταγο, με τα εκατομμύρια streamings να πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Δ.Τ.

To τραγούδι αντί για κάποιο music video συνοδεύεται από ένα visualizer που μοιάζει με video-game βασισμένο σε κάποια ιστορία western! Όπως και να έχει όμως το visualizer βασίζεται σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πάρα πολύ όμορφα γραφικά που δημιούργησαν οι creators της εταιρείας Red Dead Redemption.

Lil Nas X - Old Town Road (I Got The Horses In The Back)

Back To Top