skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lilianna Wilde – Another Year

Γνωρίστε την Lilianna Wilde μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Another Year”!

Τίτλος τραγουδιού: “Another Year”

Καλλιτέχνης: Lilianna Wilde

Μουσική/Στίχοι: Sam Perlow, Lilianna Wilde

Εταιρεία: Sydney Mines Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Lilianna Wilde, έκανε το ντεμπούτο της με το EP, “Bad For You”, σκαρφαλώνοντας κατευθείαν στο #10 του καναδικού iTunes Alternative Albums Charts. Η Lilianna έχει συνεργαστεί με μεγάλους παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένων των ARMNHMR, Koni, Rossy & Kill Them With Color. Τα δέκα κορυφαία τραγούδια της στο Spotify έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα περισσότερα από 20 εκατομμύρια streams. Ανάμεσά στους τίτλους αυτούς θα συναντήσετε τα “Grind Me Down”, “Sun Goes Down” (με τους Koni & Jeongwoo), “Call Me” (με τον Le Malls), “Cherry Pie & Ice Cream” (με τον Fontaine Ivory) κ.α.

Με την έναρξη του 2021, η Lilianna, επιχειρεί να κάνει σαφές πως αυτή είναι η χρονιά της παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο single της “Another Year”. Πρόκειται για μια γλυκιά δημιουργία που έγραψε η ίδια σε συνεργασία με τον Αμερικανό παραγωγό, Sam Perlow (γνωστό στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως Out There).

Η Αμερικανίδα ξεκίνησε ως αστέρι των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας τα βλέμματα του κοινού κυρίως μέσω του ομώνυμου λογαριασμού της στο Instagram. Με περισσότερους από 11120+ ακολούθους, η Lilianna Wilde θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς influencers στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Lilianna Wilde - Another Year

Back To Top