skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LION BABE – Just Me (“Insecure” O.S.T.)

Οι LION BABE συμμετέχουν στο soundtrack του τρίτου κύκλου της σειράς “Insecure”!

Τίτλος τραγουδιού“Just Me”

Καλλιτέχνης: LION BABE

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Insecure” O.S.T.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Με επιτυχία συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η σειρά “Insecure” των Issa Rae και Larry Wilmore. Η κωμικο-δραματική αυτή σειρά ξεκίνησε το 2016 και προβάλλεται από το HBO και μέχρι σήμερα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στην Καλιφόρνια. Γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και ηθοποιοί συμμετείχαν στο επίσημο soundtrack του τρίτου κύκλου της σειράς, όπως επίσης και η πρωταγωνίστρια Issa Rae. Οι LION BABE, λοιπόν, το αμερικανικό R&B duo από την Νέα Υόρκη συνέβαλε στο εν λόγω soundtrack με μία soulful δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Just Me”. Ατμοσφαιρικά soul ηχοχρώματα συνδυάζονται αρμονικά με αυτά της jazz-blues μουσικής σκηνής και οι LION BABE είναι ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό.

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε σχετική τους ανάρτηση στο Instagram: “(Αισθανόμαστε) τιμή κι ενθουσιασμό που συνεχίζουμε το μουσικό μας ταξίδι με το νέο μας ταξίδι ‘Just Me’.” Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι LION BABE συμμετέχουν στη μουσική ‘ένδυση’ της σειράς αυτής. Στη δεύτερη σεζόν προσέφεραν απλόχερα μία ερμηνεία τους μέσα από το τραγούδι “Hit the Ceiling”.

Το “Just Me” ήρθε ως follow-up του “The Wave” από την προσωπική δουλειά του μουσικού duo. Το τραγούδι αυτό, όπως και αρκετά ακόμη, ακούστηκαν στην περιοδεία που πραγματοποίησαν οι LION BABE στην Αμερική κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

LION BABE – Just Me

Back To Top