skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Little Mix – Bounce Back

Οι Little Mix κυκλοφόρησαν ένα νέο, ανεξάρτητο single τους, με τίτλο “Bounce Back”!

Τίτλος τραγουδιού: «Bounce Back»

Καλλιτέχνης: Little Mix

Μουσική / Στίχοι: Beresford Romeo, Jocelyn Donald, Jude Demorest, Mikkel Eriksen, Steve M. Thornton II, Tor Hermansen

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το τετραμελές, γυναικείο συγκρότημα, Little Mix, επέλεξε μία σίγουρη συνταγή για επιτυχία κι αυτή είναι να τοποθετήσει στο νέο του τραγούδι samples από το hit single των Soul II Soul, “Back to Life (However Do You Want Me)”. Το εν λόγω τραγούδι ‘έλαμψε’ στα τέλη των ‘80s, ενώ κατέλαβε την Νο.1 θέση των παγκόσμιων single charts. Οι Little Mix, λοιπόν, κυκλοφόρησαν το “Bounce Back” ως μία ανεξάρτητη κυκλοφορία τους κι όχι ως μέρος της τελευταίας τους δισκογραφικής δουλειάς, “LM5”.

Το πέμπτο κατά σειρά album των Little Mix κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018. Έκτοτε, το τετραμελές group μοιράστηκε μαζί μας το δεύτερο σε σειρά single του, “Think About Us”, και τον Σεπτέμβριο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του. Αυτή θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου και συνολικά οι Little Mix θα πραγματοποιήσουν 47 στάσεις σε Ευρώπη κι Αυστραλία. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους θα ακουστούν μέσα από ένα εντυπωσιακό setlist.

Το “Bounce Back” ήρθε ως follow-up του “Think About Us”, για χάρη του οποίου οι Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall και Perrie Edwards συνεργάστηκαν με τον Ty Dolla Sign.

Little Mix – Bounce Back

Back To Top