skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Live Video | Oh Brother – Tarantino

Γνωρίστε τους Oh Brother μέσα από το νέο τους single “Tarantino”!

Τίτλος τραγουδιού“Tarantino”

Καλλιτέχνης: Oh Brother 

Μουσική / Στίχοι: Oh Brother 

Εταιρεία: AWAL

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 5 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

To πολλά-υποσχόμενο συγκρότημα των Oh Brother, που εδρεύει στο Λονδίνο, κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο “Tarantino” μέσω της AWAL. Κάνοντας το ντεμπούτο τους με το “What’s The Point” τον περασμένο μήνα, η μπάντα συνεχίζει να συναρπάζει με κάθε της νέα κυκλοφορία. Το “Tarantino” θυμίζει αρκετά τα πρώτα βήματα των Radiohead και το grunge των 90’s, ενώ το συνοδευτικό ασπρόμαυρο live-video που το συνοδεύει δείχνει την μπάντα να ηχογραφεί το τραγούδι ζωντανά στο στούντιο. Ο τραγουδιστής τους ο Jake σημειώνει: “Αυτό το τραγούδι είναι για τους ανθρώπους που ερωτεύονται και πώς ο έρωτας μπορεί να τους κάνει να συμπεριφέρονται με ένα υπερβολικά δραματικό και μερικές φορές γελοίο τρόπο”.

Το ντεμπούτο single των Oh Brother, «What’s The Point» έκανε αρκετή εντύπωση από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, λαμβάνοντας τη δική του θέση στο NMF του Spotify αλλά και πάνω από 10k streams στην πρώτη μόλις εβδομάδα.

Έχοντας εμπλακεί στο παρελθόν με την δημιουργία του δίσκου «Junun» του Jonny Greenwood, ο Jake εμπνεύστηκε για να ξεκινήσει το δικό του δημιουργικό όραμα. Έτσι γεννήθηκαν οι Oh Brother. Με επιρροές από κλασσικά ονόματα όπως οι The Rolling Stones και ο Beck αλλά και πιο σύγχρονα σημεία επαφής όπως η NY garage rock σκηνή των 00’s, η μπάντα παρουσιάζει μια νέα, μοντέρνα μουσική μίξη όλων αυτών.

Oh Brother - Tarantino

Oh Brother - Tarantino (Live Video)

Back To Top