skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Liz Phair – In There

Η Liz Phair επιστρέφει δισκογραφικά έπειτα από 11 χρόνια και παρουσιάζει το νέο της single “In There”!

Τίτλος τραγουδιού“In There

Καλλιτέχνης: Liz Phair

Μουσική/Στίχοι: Liz Phair, Brad Wood

Εταιρεία: Katia Temkin

Από το LP: “Soberish”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Η 54χρονη τραγουδίστρια τραγουδοποιός από το Σικάγο και υποψήφια δύο φορές για Grammy Awards, Liz Phair, είναι ξανά στις επάλξεις για χάρη του νέου της studio album. Έπειτα από μία εντεκάχρονη αποχή από τη δισκογραφία, η Phair επιστρέφει με τον δίσκο της “Soberish”, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου από την Chrysalis Records.

Έχοντας ξεκινήσει την προώθησή του ήδη από το 2019 με το τραγούδι “Good Side” και την αμέσως επόμενη χρονιά με το “Hey Lou”, η Αμερικανίδα καλλιτέχνης παρουσιάζει το “In There”. Το εν λόγω single αποτελεί μία αιθέρια, lo-fi και art rock δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε την ίδια σε συνεργασία με τον Brad Wood. Μέσω του “In There”, η Liz Phair εξετάσει τη δική της ευπάθεια στη σκιά μίας νέας σχέσης, ένα concept που υποστηρίζεται στο απόλυτο από το χαλαρό ύφος του τραγουδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Phair έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Wood για χάρη του επιτυχημένου δίσκου της “Exile in Guyville”, αλλά και των μετέπειτα “Whip-Smart” και “whitechocolatespaceegg”. Σχετικά με τη μουσική που χαρακτηρίζει το νέο της εγχείρημα, σύμφωνα με την ίδια είναι επηρεασμένη από τις art rock και new wave επιρροές που έχει από το παρελθόν.

Liz Phair – In There

Back To Top