skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Locomondo – Ela

Οι Locomondo σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Ela”!

Τίτλος τραγουδιού“Ela”

Καλλιτέχνης: Locomondo

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το ελληνικό συγκρότημα των Locomondo επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφόρησε με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων που είναι ενεργοί στο χώρο της μουσικής. Τα τραγούδια τους έχουν βάσεις κυρίως στη reggae, ενώ πολύ συχνά υιοθετούν και ένα πιο ska ή latin ύφος, καταφέρνωντας να γίνουν το κορυφαίο συγκρότημα του είδους στη χώρα. Μέχρι τώρα έχουν παίξει με συγκροτήματα, όπως οι Skatalites, οι Chumbawamba και οι Ska Cubano αλλά και με καλλιτέχνες όπως ο Manu Chao και ο Tonino Carotone με τον οποίο μας παρουσίασαν μάλιστα πριν από λίγο καιρό και το ντουέτο τους “La Mulata”.

Το “Ela” είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και “δροσερό” τραγούδι που προσκαλεί όλους τους φίλους του συγκροτήματος να ενωθούν μαζί τους στη μεγάλη γιορτή των δεκαπέντε χρόνων τους. Παράλληλα σηματοδοτεί και τις επερχόμενες συναυλιακές τους ημερομηνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στη Γερμανία όπου θα πραγματοποιήσουν ένα mini-tour.

Προς το παρόν το τραγούδι δε συνοδεύεται από καμία ανακοίνωση της επόμενης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος και κυκλοφορεί ως “αδέσποτο” single. Το πιο πρόσφατο studio album τους ήταν το “Οδύσσεια” που κυκλοφόρησε το 2013.

Locomondo - Ela

Back To Top