skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lola Blanc – Real Boy

Ένα psycho cabaret άκουσμα από την Ελληνο-Αμερικανίδα Blanc!

Τίτλος τραγουδιού“Real Boy”

Καλλιτέχνης: Lola Blanc

Μουσική / Στίχοι: Lola Blanc

Από το album: “Magic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Νοεμβρίου 2016

Art-Cover:

Το τρίτο κατά σειρά single της κυκλοφόρησε η Ελληνο-Αμερικανίδα Kandice Melonakos, κατά κόσμον γνωστή ως Lola Blanc, με σκοπό την συνέχεια προώθησης του EP της με τίτλο “Magic”. Η ιδιαίτερη κι εκκεντρική της σκηνική παρουσία έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματά μας από τα δύο πρώτα singles της “Don’t Say You Do” και “The Magic”.

Η μουσική και η σύνθεση του τραγουδιού αποτελούν αποκλειστική δουλειά της τραγουδίστριας. Μία θεατράλε ερμηνεία που θυμίζει κάτι από το “Alice in Wonderland” ήρθε για να την απολαύσουμε μέσα από το “Real Boy”. Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για “ένα τραγούδι αφιερωμένο στις περιπτώσεις που προσπαθείς να “ξεκλειδώσεις” κάποιον από την “παγωνιά” του και μπορεί οι άνθρωποι κατά την γενική παραδοχή να μην αλλάζουν, αλλά για τους “δικούς μας” πάντα θα έχουμε την ελπίδα για το καλύτερο”.

Το “Real Boy” θυμίζει κάτι από psycho cabaret, ενώ ακούγοντάς το μπορεί να μας έρθουν στο μυαλό διάφοροι άνθρωποι, με τους οποίους ερχόμαστε σε απόλυτη διαφωνία και που (δυστυχώς) δεν υπάρχει πρόβλεψη να συμμορφωθούμε αμφότεροι σε μία κοινή κατεύθυνση.

Lola Blanc – Real Boy

Back To Top